Bli Medlem

Vilka kvinnor gillar att suga kuk. Porr arab hiab anal

Other pics

mer självsäkra, bekväma och "handfasta" i mötet med en kvinna. Ok - klart och tydligt nog? Men ändå uppskatta möten med blonda blåögda. Men nöjd då också. Det här betyder ju naturligvis att även en man med en medelpenis och enormt självförtroende och bekvämt förhållningssätt till en kvinna också kan framkalla en sådan attraktion. Men det är en annan diskussionstråd.

Om det r en ren och fr sch kuk, s g rna! Vilka kvinnor gillar att suga kuk

3) Vart föredrar ni han sprutar vid oralsex? Jag håller med om det. Män kan gå igång enormt på kvinnor i sexiga stayups och negligeer men ändå gärna ha sex med en helt naken kvinna. Men en stor kuk tillför något mer. 2) På en skala 1-10 hur mycke gillar/ogillar ni att han kommer i din mun? I det flesta fall har det visat sig stämma. Motivera gärna varför ni svarar som ni gör. Som ni redan fattat så är detta min fetisch. Känslan i mig bidrar men det är hela upplevelsen och upphetsningen som gör det. Ibland till och med pga av mig själv. Jag har aldrig dissat någon eller kommer att göra det, för storleken på hans organ.

Jag gillar att b de suga djupt, slicka skaftet och kulorna.Men jag vill inte att han h ller h rt i huvudet.Naken tjej visar hur mycket hon lskar att suga kuk p sin stora dildo.

Tjejer: Seri st, gillar ni att suga?

Gränsdragningen var svår och hade jag druckit så förflyttades gränsen. Om man slickar märker man ju betydligt mer och har lättare att anpassa sig. Jag har sedan dess slutat fundera om jag vill ligga med kvinnor som jag träffar, risken för felbedömningar är alldeles för stor. Numera frågar jag mig själv, vill jag slicka den här kvinnan? Mängder av kvinnor anser att kyssar är viktigt. Det är få kvinnor som får orgasm efter tre minuters slickning. Då det finns en tråd som avhandlar killar gillande/ogillande att slicka, så måste ju damerna få chansen att svara oxå. Inte så viktigt, kvittar eller ett måste? Kvinnor är kontrollerade i vardagen, särskilt vad avser män och sex. Motivera gärna varför ni svarar som ni gör. Min erfarenhet säger mig att de flesta kvinnor vill bli slickade ganska länge.

Jag betraktar alltid män och tittar på deras hållning och utstrålning.

Inte så viktigt, kvittar eller ett måste? Låt mig säga det direkt. Tankarna och funderingarna finns alltid med mig. Trådstartarens tilläggskommentar 14:16, ni som svarar JA, om ni får bestämma: ser ni det som ett riktigt bra förspel för att hetsa upp er och killen eller har ni som mål att få killen att komma?

. gratis porr stora bröst src="/receptacle/1855804425_vilka-kvinnor-gillar-att-suga-kuk.jpg" style="max-width:436px;" align="center"/>

Sen tycker jag det inte är udda eller så, då finns det värre saker. Trådstartarens tilläggskommentar 16:28, edit: Ni som svarar nej. Inte så viktigt, kvittar eller ett måste? Då det finns en tråd som avhandlar killar gillande/ogillande att slicka, så måste ju damerna få chansen att svara oxå. Motivera gärna varför ni svarar som ni gör. Så gillar ni damer att suga? 3) Vart föredrar ni han sprutar vid oralsex? Oavsett om ni sväljer eller spottar? 2) På en skala 1-10 hur mycke gillar/ogillar ni att han kommer i din mun? Men av de vänninor jag talat sex med (och det är olika grupperingar så inte från samma grupp som umgås) så är det ingen som sagt att de direkt gillar det. Så får vi se vad du får för svar, vore intressant. Gör det kanske för att mannen tycker det är skönt men inte för att man själv skulle bli kåt av det. Kanske fått annorlunda svar inne på tex mammasnack.

Relaterad video

 • Avrunkning gratis porr
 • Gratis porr mogna tjejer knullar unga killar
 • Sex tabletter för kvinnor
 • Köpa lite kul med sex kvinna i nacka
 • Kategorier: MMF
  Kommentarer (0)
  Lägg till kommentar
  Kommentera

  © 2018
  Logga in med: